Resultaten, reportage och bilder från tävlingarna i Sverige finns i PDF-filer i mapparna Fem-i-rad-info för 2023 och Fem-i-rad-info för 2024. Just nu är det senaste från Blixt-SM 2024. Filer med resultat, reportage och bilder från tävlingar sedan 2012 visas om man klickar på  PDF-filer på huvudmenyn. Här finns också ännu tidigare information i förbundstidningen Fem-i-Rad samt en hel del andra filer/dokument. 

I avvaktan på reportage från olika tävlingar kan man också hitta resultat och partier från nationella svenska tävlingar om man hos RIF söker på Place - Sweden (Plats - Sverige). Den senaste tävlingen visas överst. De senaste tävlingarna när detta skrivs är STORK OpenSM i Renju och SM i Gomoku

En del viktig information finns också i artiklar. De viktigaste artiklarna hittar man på förstasidan som man når t ex om man i huvudmenyn klickar på Hem. Det finns också flertalet äldre artiklar som tillhör ett system där i första hand artiklar används och inte filer. Om du vill se alla förbundets artiklar så klicka i toppmenyn  på  Artiklarna kategorivis.